RING OSS - 08-124 202 61

Mäklare Östermalm

RING OSS - 08-124 202 61

Mäklare

Stureplan, där vi jobbar som mäklare på Östermalm.

Ska du sälja din lägenhet på Östermalm? Våra mäklare på Östermalm kan ge dig engagemang och lokalkännedom som du inte hittar någon annanstans. Vi älskar Östermalm och vi brinner för att hjälpa våra kunder att göra en bra affär. Kontakta oss idag så bjuder vi på en fri värdering!

Trygg mäklare på Östermalm

Det är mycket att tänka på när man ska sälja lägenhet, och det är inte ovanligt att som säljare känna sig överväldigad av allt som måste göras. Här kan våra mäklare på Östermalm erbjuda en trygg och fast hand som lotsar dig genom hela processen. Vi har gjort detta många gånger förr och vi har mängder av lyckade försäljningar och nöjda kunder i bagaget.

Låter du oss ta hand om försäljningen av din bostad så kan du vara säker på att det blir bra.

Så ser vår första kontakt ut

När ni kontaktar våra mäklare ser vi till att direkt boka in ett möte i er bostad för kunna värdera er bostad. 

  • Under mötet går vi igenom hur försäljningen går till. Vi lägger upp en plan för hur vi ska marknadsföra er lägenhet, hur visningen och budgivningen går till. 
  • Vi återkommer till er inom ett par dagar med en värdering av er bostad.
  • Ni får sedan skriva på ett vårt förmedlingsuppdrag som innebär att våra mäklare på Östermalm ska företräda er tills att bostaden är såld, oavsett hur lång tid det tar. 

Proffsig mäklare på Östermalm

Vi arbetar hårt för att alltid ligga i framkant och utveckla våra metoder för att säkerställa högsta kvalitet. Vi vill vara det självklara valet för dig som ska anlita en mäklare på Östermalm.

Ska du sälja din lägenhet på Östermalm? Kontakta oss – vi hjälper dig maxa din försäljning.