RING OSS - 08-124 202 61

Mäklare Östermalm

RING OSS - 08-124 202 61

Sälja lägenhet

Ljus och smakfullt inredd äldre lägenhet. På en mintfärgad soffa ligger en grå pläd och en vit hund.

Våra mäklare på Östermalm letar alltid efter fantastiska objekt på vackra Östermalm, kontakta oss för att låta oss ta hand om din bostadsförsäljning. Vi har ett aldrig sinande spekulantregister med olika typer av köpare som är på jakt efter sin nästa bostad. 

Att sälja lägenhet med oss

Förutom spekulantregister har vi en stor kundbas med kunder som har sålt tidigare bostäder genom oss. Vi jobbar mycket på rekommendation och återkommande kunder. Våra mäklare på Östermalm bor de allra flesta själva i stadsdelen av en anledning och kan den utan och innan. Av oss får ni engagerade mäklare med stor lokalkännedom. 

6 steg till en framgångsrik försäljning

Här kan du i korta drag se hur säljprocessen går till när du ska sälja din lägenhet på Östermalm med hjälp av oss:

  1. Första steget är att gå igenom och värdera din bostad.
  2. Nästa steg är faktainsamling där vi samlar in allt som behövs inför försäljningen, så som planritning, besiktning och försäkring.
  3. Sedan är det dags att marknadsföra din lägenhet. Våra kunniga mäklare på Östermalm tar fram ett skräddarsydd paket för just din bostad. Vi anlitar alltid professionella fotografer och om så önskas kan vi även bidra med heminredare som stylar din lägenhet inför fotografering och visning.
  4. Visning! Här briljerar våra mäklare på Östermalm. Vi fokuserar på att skapa en bra känsla i ditt hem och arbetar aktivt med besökarna, med bland annat visningsvärd, etiketter som beskriver hemmets fördelar och genomarbetade objektsbeskrivningar.
  5. Vi tar hand om budgivning och förhandling. Vi arbetar hela tiden med att förfina vår förhandlingsteknik för att kunna komma till snabbare och bättre avslut.
  6. Din mäklare på Östermalm går detaljerat igenom kontraktet med både dig och köparen.

Kontakta oss – våra mäklare på Östermalm är ständigt ute efter nya spännande säljobjekt.