RING OSS - 08-124 202 61

Mäklare Östermalm

RING OSS - 08-124 202 61

Om oss

Engelbrektskyrkan på Östermalm, med bostadshus i förgrunden.

Mitt i finanskrisen 2008 startade Magnusson Mäkleri Täby AB sin verksamhet. Trots att krisen påverkade den rådande marknadssituationen så tvekade vi inte över att följa vår dröm om att vara en trygg och kundnära mäklare på Östermalm. Vi nådde vårt mål och vi är idag en given aktör på marknaden. Som din lokala mäklare i Östermalm finns vi här för dig som vill köpa och sälja lägenhet i Östermalm.

Kontakta oss när det är dags att sälja lägenhet på Östermalm.

Så jobbar våra mäklare på Östermalm

Vi strävar efter att göra en affär där både säljare och köpare känner sig som vinnare, genom att erbjuda tydlig information om rättigheter och skyldigheter. Vårt varumärkeslöfte, att vara bäst på visningar, är också något som genomsyrar det dagliga arbetet för våra mäklare på Östermalm och ger många nya nöjda kunder. 

Mäklare på Östermalm

När du väljer att anlita oss som mäklare på Östermalm får du en trygg och personlig kontakt som hjälper dig med försäljningen av din lägenhet. Vi svarar på dina och köpares frågor, håller högklassiga visningar med spekulanter och lägger stort fokus på att försäljningen ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Vi är måna om att våra visningar ska vara en bra upplevelse för intresserade köpare, för att på så sätt leda till en bättre affär i slutändan. Ett arbetssätt som har gjort att vi har fått många nöjda kunder. Så nästa gång du ska sälja lägenhet på Östermalm – kontakta oss så hjälper vi som kunniga och prisvärda mäklare i Östermalm din bostadsaffär i mål! 

Kontakta oss – våra mäklare på Östermalm hjälper er att sälja er lägenhet på Östermalm.